Поради високите кирии во земјата, Британец почнал да живее во контејнер за ѓубре

Млад уметник Харисон Маршал почнал да живее во преуреден метален контејнер во Бермондси, во југоисточен Лондон, затоа што намал пари да плати за кирија. Планира …

Поради високите кирии во земјата, Британец почнал да живее во контејнер за ѓубре Прочитај повеќе »