Астронаут на НАСА открива зошто луѓето повеќе од 50 години не биле на Месечината

Откако Нил Армстронг на 20 јули 1969 година, за првпат стапна на Месечината, многумина очекуваа дека во иднина и други астронаути сè почесто ќе патуваат …

Астронаут на НАСА открива зошто луѓето повеќе од 50 години не биле на Месечината Прочитај повеќе »