Харков

(Видео) Бразилска манекенка загина за време на борбите во Украина

Бразилската манекенка и снајперистка Талито до Вале е убиена за време на руското гранатирање на градот Харков, само три недели откако пристигнала во Украина. Како …

(Видео) Бразилска манекенка загина за време на борбите во Украина Прочитај повеќе »

(Видео) Украински матуранти прославија матура, танцуваа среде разрушениот Харков

Украински матуранти по часовите танцуваа традиционален валцер среде разрушениот град Харков и на тој начин ја прославија матурата. На видеото објавено на „Дејли меил“ матурантите …

(Видео) Украински матуранти прославија матура, танцуваа среде разрушениот Харков Прочитај повеќе »

Зоолошката во Украина можеби ќе мора да ги успие лавовите, мечките и другите животни откако нивните живеалишта беа уништени од руските бомбардирања

Зоолошката градина во Украина во градот Харков објави дека најверојатно ќе мораат да ги успијат лавовите, мечките и другите големи животни, откако нивните живеалишта беа …

Зоолошката во Украина можеби ќе мора да ги успие лавовите, мечките и другите животни откако нивните живеалишта беа уништени од руските бомбардирања Прочитај повеќе »

Scroll to Top