хармоника

(Видео) Група Маестро, Тодор Завков и Баже Маротов во чест на маестро Милан Завков отсвиреа три негови безвременски ора

Група Маестро, Баже Маротов и братот на македонскиот виртуоз на хармоника Милан Завков, Тоше Завков во спомен на хармоникашот отсвиреа три негови ора. „Миланова игра, …

(Видео) Група Маестро, Тодор Завков и Баже Маротов во чест на маестро Милан Завков отсвиреа три негови безвременски ора Прочитај повеќе »

Саша Поповиќ: Ме китеа со пари, на свадби заработував бакшиш од 15.000 евра

Саша Поповиќ открива дека во неговата музика кариера како хармоникаш го заработил најголемиот бакшиш од 15.000 евра. Тој беше дел од бендот „Слатки Грех“ кој …

Саша Поповиќ: Ме китеа со пари, на свадби заработував бакшиш од 15.000 евра Прочитај повеќе »

Scroll to Top