Харп

Научниците поделени за тоа дали бурите се природна појава или зад нив стои некаква завера со ХААРП

Со бурите дојдоа и разни теории на заговор, а поединци се сигурни дека овие катастрофи се предизвикани од некаква радијација од Украина или од познатиот …

Научниците поделени за тоа дали бурите се природна појава или зад нив стои некаква завера со ХААРП Прочитај повеќе »

Теоретичари тврдат дека ХААРП-системот го предизвикал земјотресот во Турција, за експертите тоа е глупост

Голем број теоретичари веруваат дека силниот земјотрес кој во понеделникот утрото ја погоди Турција е предизвикан од ХАРП системот, пренесуваат некои од медиумите. За турските …

Теоретичари тврдат дека ХААРП-системот го предизвикал земјотресот во Турција, за експертите тоа е глупост Прочитај повеќе »

Џиновски ХАРП облак над сончевата Калифорнија

Посетителите на плажата во калифорнискиот град Санта Круз се вчудовидоа кога го здогледаа џиновскиот облак магла што изненадувачки се појави за време на сончевиот ден. …

Џиновски ХАРП облак над сончевата Калифорнија Прочитај повеќе »

Scroll to Top