Харпер Бекам

Викторија Бекам : Доживеав траума и немав пријатели

Викторија Бекам откри дека во детството преживеала голема траума поради која сега таа ја штити ќерка си Харпер како лавица. Викторија вели дека како мала …

Викторија Бекам : Доживеав траума и немав пријатели Прочитај повеќе »

(Фото) Бекамови ја изненадија својата ќерка со пони

Поранешниот фудбалер Дејвид Бекам (43) и неговата сопруга, креаторката Викторија Бекам (44), се во брак дваесет години и заедно имаат четири деца. Нивната ќерка Харпер …

(Фото) Бекамови ја изненадија својата ќерка со пони Прочитај повеќе »

Scroll to Top