Мистериозна пештера убива сè што ќе ѝ се приближи

Пештера пронајдена во близина на антички храм во денешна Турција е наречена Портите на пеколот затоа што секое животно што се приближило до истата умрело …

Мистериозна пештера убива сè што ќе ѝ се приближи Прочитај повеќе »