Tренерот на македонската боксерска репрезентација, Харуни, најде чанта со пари и ја врати на сопственикот

Тренер на македонската боксерска репрезентацијата, Насер Харуни, најде торба со пари и ја врати на сопственикот. Тренерот на клубот Шкупи ја нашол торбата со пари …

Tренерот на македонската боксерска репрезентација, Харуни, најде чанта со пари и ја врати на сопственикот Прочитај повеќе »