Мистериозен астероид испратен од друга цивилизација се движи кон земјата, тврдат астрономи

Мистериозен меѓународен астероид Оумуамуа, би можел да биде огромно соларно езеро кое е испратено од друга цивилизација во потрага по знаци за живот, тврдат астрономи. …

Мистериозен астероид испратен од друга цивилизација се движи кон земјата, тврдат астрономи Прочитај повеќе »