Му наредила на телохранителот да убие човек, сестрата на саудискиот принц заврши на суд

Сестрата на саудискиот престолонаследник, Хаса бинт Саламан, е обвинета за напад на еден од своите работници во 2016 година. Таа му наредила на својот телохранител, …

Му наредила на телохранителот да убие човек, сестрата на саудискиот принц заврши на суд Прочитај повеќе »