(Видео) Готвач му прави торта на Путин во облик на ракета

Готвачот Хасан Аџар од турскиот град Бурса, кој успеал да влезе и во Гинесовата книга на рекорди со својот бурек, вели дека сака да му направи …

(Видео) Готвач му прави торта на Путин во облик на ракета Прочитај повеќе »