Хасан бил искористен од САД за бомбардирање на Сирија

Момчето од Сирија Хасан Диабу, кое стана познато во светот, по објавеното видео во кое тоа несвесно зело учество, со цел да се претстави дека …

Хасан бил искористен од САД за бомбардирање на Сирија Прочитај повеќе »