Шаулиќ, Пејовиќ, Рајовиќ, Китиќ – Пола естрада на погреб кај Синан Сакиќ

Легендата и кралот на народната музика, Синан Сакиќ, човекот со најсилни емоции на српската естрада, кој почна на 1 јуни 2018 година, во семејниот дом, …

Шаулиќ, Пејовиќ, Рајовиќ, Китиќ – Пола естрада на погреб кај Синан Сакиќ Прочитај повеќе »