(Видео) Лекар заработил отказ затоа што ги боцкал луѓето со вакцини на кои им истекувал рокот на употреба

Лекарот Хасан Гокал заработил отказ затоа што вакцинирал луѓе со вакцини на „Модерна“ пред нивниот истек на рокот на употреба. На лекарот од Тексас му …

(Видео) Лекар заработил отказ затоа што ги боцкал луѓето со вакцини на кои им истекувал рокот на употреба Прочитај повеќе »