Султанот од Брунеи e опседнат со секс и има авиони и автомобили направени од злато

Султанот од Брунеи, Хасанал Болкија (75), е познат по тоа што е опседнат со секс, обожава скапи свадби, а често се вози и во својот златен …

Султанот од Брунеи e опседнат со секс и има авиони и автомобили направени од злато Прочитај повеќе »