(Видео) Фудбалер ја побара за жена својата девојка за време на натпреварот

Фудбалерот на клубот, Минесота Јунајтед, Хасани Дотсон, ја побарал за жена својата девојка Петра Вучковиќ за време на натпреварот со Сан Хозе во американската лига. …

(Видео) Фудбалер ја побара за жена својата девојка за време на натпреварот Прочитај повеќе »