Германија уште во 2005 година знаела за злосторствата на Хашим Тачи

Сојузната влада на Германија уште во 2005 година, преку известувачката агенција BND, знаела за поврзаноста на Хашим Тачи со организираниот криминал на Косово, пишува „Србија …

Германија уште во 2005 година знаела за злосторствата на Хашим Тачи Прочитај повеќе »