Помошник на Џорџ Сорос наводно тепал и силувал жени, жртвите бараат 18 милиони долари отштета

Шест жени поднеле тужба за сексуално малтретирање против финансиерот Хауард Рубин (66), кој е познат и како човек кој е многу близок до милијардерот Џорџ …

Помошник на Џорџ Сорос наводно тепал и силувал жени, жртвите бараат 18 милиони долари отштета Прочитај повеќе »