Најстариот активен лекар на светот откри како да го одржувате мозокот витален

Најстариот активен доктор на светот Хауард Такер, кој работи како невролог во Кливленд, вели дека има три правила со кои можете да го одржувате мозокот …

Најстариот активен лекар на светот откри како да го одржувате мозокот витален Прочитај повеќе »