Решена најголемата мистерија за гробницата на египетски крал

Благодарение на рестарвацијата, меѓународен тим на конзерватори велат дека успеале да ја разрешат една од најголемите мистерии за древната гробница на египетскиот крал Тутанкамон. Тимот …

Решена најголемата мистерија за гробницата на египетски крал Прочитај повеќе »