(Видео) Необично зуење стои зад мистериозниот Хавана-синдром и таинствената болест која ги напаѓа американските дипломати

Аудиоснимка која ја забележал поранешен американски претставник и официјално лице на САД во Хавана наводно открива звук кој е поврзан со Хавана синдромот, пренесуваат медиумите. …

(Видео) Необично зуење стои зад мистериозниот Хавана-синдром и таинствената болест која ги напаѓа американските дипломати Прочитај повеќе »