Пенелопе го оставила Том Круз поради опседнатоста со саентологијата

Иако досега официјално не е потврдено, блиски пријатели на Пенелопе Круз, тврдат дека шпанската актерка го оставила својот поранешен сопруг Том Круз, поради неговата опседнатост со …

Пенелопе го оставила Том Круз поради опседнатоста со саентологијата Прочитај повеќе »