Неизвесна иднината на кинескиот научник кој создаде модифицирано бебе

Иднината на Хе Џианкуи, кинескиот научник кој создаде генетско модифицирано бебе станува неизвесна, со оглед на фактот дека тој веќе некое време е затворен и чуван …

Неизвесна иднината на кинескиот научник кој создаде модифицирано бебе Прочитај повеќе »