Хедер Локлер им се заканила на полицајци дека ќе ги застрела

Американската актерка Хедел Локлир (56), која по шестипат се лечи од алкохолизам, направила голем инцидент, по што повторно била уапсена. Таа во моментов се наоѓа …

Хедер Локлер им се заканила на полицајци дека ќе ги застрела Прочитај повеќе »