Мистериозна болест ги нападнала американските дипломати

Американскиот Стејт департмент повикал група дипломати од Кина поради загриженоста дека се заболени од мистериозна болест што предизвикува оштетување на мозокот. Ваквата болест е слична …

Мистериозна болест ги нападнала американските дипломати Прочитај повеќе »