(Видео) Хедер Локлер стои на работ на зграда и збори самата со себе

Ѕвездата од „Династија“ и „Мелроуз Плејс“ Хедер Локлир е снимена на работ на една од зградите во Малибу, Калифорнија. Некогаш најубавата актерка во Холивуд е …

(Видео) Хедер Локлер стои на работ на зграда и збори самата со себе Прочитај повеќе »