Од УЕФА знаеле дека стадионот Хејсел се распаѓа пред финалето 1985

На денешен ден пред 34 години се случи големата фудбалска трагедија на стадионот Хејсел во Белгија, каде се играше финалниот меч во Куп на шампиони меѓу …

Од УЕФА знаеле дека стадионот Хејсел се распаѓа пред финалето 1985 Прочитај повеќе »