Жена исчезната на Денот на вљубените пред 45 години до ден-денес не е пронајдена, сопругот бил единствен осомничен

Полицијата во Велика Британија објави дека до ден-денес работи на неразјаснетото убиство на Хелен Хупер, која исчезнала на Денот на вљубените пред 45 години. Таа …

Жена исчезната на Денот на вљубените пред 45 години до ден-денес не е пронајдена, сопругот бил единствен осомничен Прочитај повеќе »