Хелен Милер никогаш не сакала да роди деца, затоа што немала мајчински инстикт

Актерката Хелен Милер е родена на 26 јули 1945 година, а вели дека нејзиното вистинско име е Јелена Лидија Василјевна Миронова. Нејзиниот татко бил по …

Хелен Милер никогаш не сакала да роди деца, затоа што немала мајчински инстикт Прочитај повеќе »