Девојката на Ливаковиќ е двојничка на Меган Маркл

Фудбалскиот репрезентативец Доминик Ливаковиќ (23) е во врска со Хелена Матиќ (24), уметничка лизгачка. Судејќи според нивните фотографии на социјалните мрежи, нивната љубов цвета. Поради …

Девојката на Ливаковиќ е двојничка на Меган Маркл Прочитај повеќе »