Германски мултимилионер им ја подари компанијата на работниците

Германскиот мултимилионер и успешен бизнисмен, Хелмут Шлотерет, им ја подари својата модна куќа „Мајк Кејн“ на работниците. Шлотерет сите акции им ги пренесе на вработените, …

Германски мултимилионер им ја подари компанијата на работниците Прочитај повеќе »