Во Јапонија направен воз „Хелоу Кити“

Јапонците наскоро ќе го пуштат во употреба брзиот воз „Хелоу Кити“, кој е целосно изработен по урнекот на популарниот цртан лик. Според јапонските медиуми, возот од …

Во Јапонија направен воз „Хелоу Кити“ Прочитај повеќе »