Дина Јашари е помеѓу деветте финалисти за „ХЕМИ“ музичката награда

Македонската кантавторка и пејачка Дина Јашари е помеѓу деветте финалисти на годинашните „ХЕМИ“ Музички награди. Финалистите во овој избор пристигнуваат од 9 држави од Централна и …

Дина Јашари е помеѓу деветте финалисти за „ХЕМИ“ музичката награда Прочитај повеќе »