Бројот на сперматозоиди кај мажите опаднал за 59% поради масовната хемиска „феминизација“ на мажите

Новата студија спроведена на Хебрејскиот универзитет во Ерусалим е објавена во научното списание „Хјуман репродуктив апдејт“ и во истата е утврдено дека производството на човечката …

Бројот на сперматозоиди кај мажите опаднал за 59% поради масовната хемиска „феминизација“ на мажите Прочитај повеќе »