Воен метеоролог признава дека авиони нè прскаат со алуминиум

Станува сè потешко да се убедат луѓето дека хемитрејлс е теорија на заговор кога дури и самите метеоролози зборуваат на националните телевизии за геоинженеринг во …

Воен метеоролог признава дека авиони нè прскаат со алуминиум Прочитај повеќе »