хемотерапија

Хемотерапијата е бескорисна и штетна за пациентите со рак на дојката

Според најновите истражувања, сите заболени од карцином на дојката, а кои биле подложни на хемотерапија, се ставиле во непотребен ризик. Истражувањето покажало дека повеќе од …

Хемотерапијата е бескорисна и штетна за пациентите со рак на дојката Прочитај повеќе »

Научник уништи рак на дојка за 11 дена, без хемотерапија

Во истражувањето што професорот Најџел Бандред го претставил на европската конференција за рак на дојката во Амстердам открил дека ја тестирале ефикасноста на лековите познати …

Научник уништи рак на дојка за 11 дена, без хемотерапија Прочитај повеќе »

Scroll to Top