хемотерапијата

Хемотерапијата е убиствена, а ракот треба да го лекуваме на сосема поинаков начин

Доколку сè уште би постоеле инквизацијата, прогонот на херетици и палењето вештерки, денеска лекарите со револуционерни идеи сигурно би биле запалени. Некои експерти веруваат дека …

Хемотерапијата е убиствена, а ракот треба да го лекуваме на сосема поинаков начин Прочитај повеќе »

Откриен екстракт 10 пати поефикасен во битката со ракот од хемотерапијата

Истражувачи од Националниот универзитет во Сингапур (NUS) неодамна го откриле „артемисин“ – лек против болеста маларија, кој при ефективното лекување против ракот треба да се …

Откриен екстракт 10 пати поефикасен во битката со ракот од хемотерапијата Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Научниците потврдија – Хемотерапијата предизвикува бавна и болна смрт!

Во интервал од неколку години беа откриени многу медицински и фармаколошки малверзации кои повеќето луѓе ги сметаат за обични теории на заговор. Неодамна објавената научна …

(ВИДЕО) Научниците потврдија – Хемотерапијата предизвикува бавна и болна смрт! Прочитај повеќе »

АМЕРИКАНСКО ИСТРАЖУВАЊЕ – Хемотерапијата помага во растот на ширење на туморот

Истражувачите во САД предупредуваат дека хемотерапијата може да предизвика рак, и истиот да го рашири по целото тело. Хемотерапијата може да го поттикне растот на …

АМЕРИКАНСКО ИСТРАЖУВАЊЕ – Хемотерапијата помага во растот на ширење на туморот Прочитај повеќе »

Scroll to Top