Лиам Хемсворт и Мајли Сајрус наскоро ќе станат родители?

Мајли Сајрус и Лиам Хемсворт се запознаа во 2009 година кога и двајцата сеуште беа тинејџери, а после бројни раскинувања нивната врска сепак преживеа и …

Лиам Хемсворт и Мајли Сајрус наскоро ќе станат родители? Прочитај повеќе »