Поранешен пилот отворено зборува за запрашувањето на небото

Ако луѓето во себе не го разбудат внатрешниот воен дух, ќе бидеме уништени! Ова го сметаат заговорниците кои постојано нагласуваат за опасните хемикалии кои се …

Поранешен пилот отворено зборува за запрашувањето на небото Прочитај повеќе »