Германски виролог ги побива сите теории на заговор за коронавирусот

Еден од најпознатите германски експерти по прашањето на коронавирусот, професорот Хендрик Штрек, ги побива сите теории на заговор поврзани со коронавирусот. Штрек, кој работи и …

Германски виролог ги побива сите теории на заговор за коронавирусот Прочитај повеќе »