Два фактори се клучни во битката против короната, тврди водечки германски вирусолог

Еден од водечките германски вирусолози и директор на Институтот за вирологија и истражување на ХИВ, при Универзитетот во Бон, професор Хендрик Штрик, тврди дека постојат …

Два фактори се клучни во битката против короната, тврди водечки германски вирусолог Прочитај повеќе »