(Видео) Иранската актерка Хенгамех Газијана е уапсена затоа што го симнала велот и ги поддржала протестите во Иран

Иранската полиција ја уапси актерката Хенгамех Газијани откако објави видео на кое е без муслиманскиот вел. Го симнала во знак на поддршка на протестите и …

(Видео) Иранската актерка Хенгамех Газијана е уапсена затоа што го симнала велот и ги поддржала протестите во Иран Прочитај повеќе »