Хенри или Хари? – никој не го знае вистинското име на принцот

И покрај фактот дека целиот свет го знае и го нарекува принцот Хари (34), тој цело време молчи и не признава дека тоа не е …

Хенри или Хари? – никој не го знае вистинското име на принцот Прочитај повеќе »