Хенри Кавил

Глумецот Хенри Кавил е прогласен за најубав маж за 2022 година

Глумецот Хенри Кавил е прогласен за најубав маж за 2022 година. Листата традиционално ја направи TC Candlera и независни критичари, кои секоја година ги бираат …

Глумецот Хенри Кавил е прогласен за најубав маж за 2022 година Прочитај повеќе »

Актерот Хенри Кавил повеќе нема да го глуми Супермен

Британскиот актер Хенри Кавил најави дека повеќе нема да го глуми Супермен, улога која ја играше во последните години во филмовите „Човек од челик“, „Бетмен …

Актерот Хенри Кавил повеќе нема да го глуми Супермен Прочитај повеќе »

Scroll to Top