Србите собираат потписи за затворање на телевизите Пинк и Хепи, по трагичните настани во Белград и Младеновац

Со петиција и собирање на потписи, граѓани во Србија бараат одземање на лиценци на две српски телевизии  поради содржината која ја пласираат во јавноста и …

Србите собираат потписи за затворање на телевизите Пинк и Хепи, по трагичните настани во Белград и Младеновац Прочитај повеќе »