Тајни документи откриваат дека сојузниците знаеле за холокаустот на Хитлер

Новооткриени документи докажале дека сојузничките сили во Втората светска војна речиси три години пред влезот во борба биле целосно свесни за масовните убиства, мачењата и …

Тајни документи откриваат дека сојузниците знаеле за холокаустот на Хитлер Прочитај повеќе »