Монсатовиот хербицид за кој „WHO“ истакна дека е карциноген, ПРОНАЈДЕН ВО ВАКЦИНИТЕ

Постојано слушаме во медиумите дека вакцините се безбедни, но дали се сигурни, кога во нив ќе се стави „канцероген хербицид“? Ентони Самсел, независен истражувач од …

Монсатовиот хербицид за кој „WHO“ истакна дека е карциноген, ПРОНАЈДЕН ВО ВАКЦИНИТЕ Прочитај повеќе »