(Видео) Поранешен американски сенатор тврди дека Путин испратил НЛО за да ги уништи американските воени бродови

Поранешниот американски сенатор Хери Рид, тврди дека рускиот претседател Владимир Путин, е човекот кој ги испратил мистериозните летачки објекти, кои морнарицата ги снимила во 2019 …

(Видео) Поранешен американски сенатор тврди дека Путин испратил НЛО за да ги уништи американските воени бродови Прочитај повеќе »