Во Финска одбрани најдобрите татковци на годината

Финска ги одбра најдобрите татковци за оваа година. Двајца од нив се самохрани родители. Финското министерство  за социјална политика ги награди Хермај Хутијала, Петри Јакола …

Во Финска одбрани најдобрите татковци на годината Прочитај повеќе »