Планот на Илуминатите од 1922 година е Европа да исчезне

Никогаш во историјата луѓето не ја прифатиле својата политичка и културна пропаст, како што тоа денеска го прават Европа, Северна Америка и Австралија пишува henrymakow.com. Системот …

Планот на Илуминатите од 1922 година е Европа да исчезне Прочитај повеќе »